Welkom Zacht werkt Tarieven Nieuws Foto’s Behandeling bij klachten Contact en privacy Wie ben ik ? Logotype
                             Nieuws en zo
nieuw in de praktijk:      Andullatie-matras Andullatie is een massagevorm die bij herhaalde toepassing voor verschillende therapeutische doelen kan worden ingezet. Bij Yentl Care wordt deze vooral ter ontspanning aangeboden. U ligt gekleed op het speciaal ontworpen massage-matras dat volgens een persoonlijk gekozen programma afwisselende trillingen geeft. Afgestemd op uw persoonlijke ‘probleemzone’ al dan niet gecombineerd met infrarood-warmte.
  Naasten van kankerpatiënten  Yentl care is gecertificeert voor het masseren van mensen met kanker. Ook voor u als naaste kan het fijn zijn om zelf met zachte massage of aanraking iets voor uw dierbare te kunnen betekenen. u vraagt zich wellicht af hoe dat aan te pakken en wat u dan wel of beter niet kunt doen.  onder begeleiding leert u eenvoudige, uiterst zachte technieken toe te passen. En zo ontstaat voor u beiden een mooi moment van ontspanning en verbinding zonder woorden. Bel of mailt u mij gerust voor meer informatie.  
Reumafonds
Reuma is een chronische ziekte gekenmerkt door een wisselend verloop. Dat maakt omgaan met het eigen lijf een flinke uitdaging. Het liefst nemen we afstand van wat ons plaagt. Yentl care helpt met specifiek aangepaste massage om pijn te verzachten en zelfcontact te herstellen. Zo kun je goede tijden optimaal benutten zonder over je grenzen te gaan. Van elke behandeling gaat 10% naar het reumafonds.
                                                                                                                                                                                                     bel voor info of afspraak: 0623-091929
Reumafonds
Yentl care Nieuws