Welkom Behandelingen Tarieven Nieuws en zo Praktijkfoto’s Vitaalcoaching Contact Wat mijzelf betreft Logotype
                             Nieuws en zo
nieuw in de praktijk: het Andullatie-matras Andullatie is een massagevorm die bij herhaalde toepassing voor verschillende therapeutische doelen kan worden ingezet. Bij Yentl Care wordt deze vooral ter ontspanning aangeboden. U ligt gekleed op het speciaal ontworpen massage-matras dat volgens een persoonlijk gekozen programma afwisselende trillingen geeft. Afgestemd op uw persoonlijke ‘probleemzone’ al dan niet gecombineerd met infrarood-warmte.
Samen=beter Aktie Wie yentl care bezoekt met zijn /haar begeleidend (mantel)zorger gaat voortaan samen ontspannen de deur uit! gedurende de betaalde behandeling mag de begeleidende persoon gratis gebruik maken van het andullatiematras (in dezelfde ruimte) (let op: mensen met een pacemaker, trombose of epillepsie mogen uit voorzorg geen gebruik maken van het andullatiematras). bij het maken van uw afspraak graag melden dat u voor deze aktie komt
Reumafonds
Reuma is een chronische ziekte gekenmerkt door pijn, moeheid en beperking met een zeer wisselend verloop. Dat maakt omgaan met het eigen lijf een flinke uitdaging. Het liefst nemen we afstand van wat ons plaagt. Yentl care helpt reumapatiënten graag met het herstel van zelfcontact wat belangrijk is om in evenwicht te blijven. Zo kun je goede tijden optimaal benutten zonder over je grenzen te gaan. Van elke behandeling gaat 10% naar het reumafonds.
                                                                                                                                                                                                     bel voor info of afspraak: 0623-091929
Reumafonds
Yentl care Nieuws en zo