Welkom Zacht werkt Tarieven Nieuws Foto’s Behandeling bij klachten Contact en privacy Wie ben ik ?

Holistic pulsing

Dit is een methode waarbij u gekleed op de behandelbank ligt. U wordt rustig in een wiegende beweging gebracht. Afwisselend in tempo en intensiteit gaat de golfbeweging door uw hele lichaam. Een ontspannende behandeling voor spieren en gewrichten, maar ook heel fijn voor wie zich geestelijk overbelast voelt.

Haptische massage

deze massage wordt het best op de blote huid gegeven, maar kan desgewenst ook over de kleding heen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lichte druk en lange strijkbewegingen. troostend en rustgevend bij (emotionele) stress. Ontspannede hand- en voetmassages met verwarmde olie worden handen en/of voeten gemasseerd. koesterend en verkwikkend.

Reiki

Dit is een oeroude japanse methode die de energie in het lichaam in balans brengt en zo ruimte geeft aan het natuurlijke herstelvermogen. Slechts een heel zachte plaatsing van de handen op uw lichaam is hiervoor nodig. U blijft gekleed.
ZACHT WERKnieuw bij yentl care Omdat we voelende wezens zijn, beschikken we over intuïtie. Ons lichaam geeft signalen door aan het brein over behoeften, grenzen en de juiste richting.. ...Logisch?  Ja Maar in dat brein         druk met denken over ervaringen en al wat morgen moet                    heerst een ander,  komt tijd noch ruimte en geen boodschap aan Dat je het dan soms even niet meer weet is dus niet zo gek.     Vaak is het ook wel veel wat iemand doet of ongevraagd op zijn of haar bordje krijgt. Werk, gezin, mantelzorg, een onverwachte gebeurtenis, ziekte of verlies in welke zin dan ook maken dat, zelfs lang na de fase van acute stress, het hoofd blijft doordraaien en het lijf verhard. Het signaleren en naar je gevoel luisteren gaat dan minder goed.              Ontspanning, herstel van lichaamsbewustzijn, en daarmee het contact       met jezelf en je omgeving ....   Het begint met aandacht voor je lijf. Massage is een van de dingen die je kunt doen. Het door Yentl care opgestelde programma ‘Zacht werkt’ combineert, afgestemd met u, een aantal methoden gericht op het weer leren ontspannen. Met massages maar ook oefeningen voor thuis kan de gewoonte om jezelf ‘hard’ te maken, langzaam worden losgelaten. Waar spanning van binnenuit verdwijnt, ontstaat weer ruimte en helderheid. klinkt dit een beetje vaag voor je? dat is oke.... maar mischien wil je eens de tijd nemen om het zelf te komen ervaren.
Logotype
                      zacht werkt
                                                                                                                                                                                                     bel voor info of afspraak: 0623-091929
Yentl care Zacht werkt