Welkom Behandelingen Tarieven Nieuws en zo Praktijkfoto’s Vitaalcoaching Contact Wat mijzelf betreft

Holistic pulsing

Dit is een methode waarbij u gekleed op de behandelbank ligt. Zachtjes wordt u in een wiegende beweging gebracht. Afwisselend in tempo en intensiteit gaat de golfbeweging door uw hele lichaam. Een ontspannende behandeling voor spieren en gewrichten, maar ook heel fijn voor wie zich geestelijk overbelast voelt.

Haptische massage

deze massage wordt het best op de blote huid gegeven, maar kan desgewenst ook over de kleding heen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lichte druk en lange strijkbewegingen. troostend en rustgevend bij (emotionele) stress.

Manuele lymfedrainage

met lichte druk en ritmisch uitgevoerde handgrepen wordt de vochtafvoer via de lymfevaten gestimuleerd. Dit gebeurt direct op de huid. bijvoorbeeld na blessures, bij een zwaar gevoel in de benen en bij verkoudheid (volle bijholten) Vooraf worden een aantal medische vragen gesteld omdat niet in alle gevallen behandeld mag worden.

Ontspannede hand- en

voetmassages

met verwarmde olie worden handen en/of voeten gemasseerd. koesterend en verkwikkend.

Reiki

Dit is een oeroude japanse methode die de energie in het lichaam in balans brengt en zo ruimte geeft aan het natuurlijke herstelvermogen. Slechts een heel zachte plaatsing van de handen op uw lichaam is hiervoor nodig. U blijft gekleed.
wellness-behandeling of compleet therapietraject? Geen specifieke hulpvraag maar gewoon af en toe een fijne behandeling naar keuze? prima idee.. gezondheidsklachten kunnen echter aanleiding zijn voor een uitgebreider bezoek aan Yentl care.  Zonder de pretentie ziekten te kunnen genezen, kunnen massage en leefstijlaanpassing een groot verschil betekenen voor uw welzijn. Een optimaal resultaat op basis van samenhangende factoren die vitaliteit en herstel beïnvloeden, vragen om kennis en maatwerk. Reken daarom op een brede aanpak vanuit uw eigen kracht met een reeks  gecombineerde behandelingen. U kunt hiervoor vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Behalve de hiernaast beschreven behandelingen kunnen, indien van toepassing, de volgende therapeutische methoden worden ingezet. -voetreflexzone massage -triggerpointmassage -acupressuur -voedingsadvies -mindfulness/cognitieve gedragstherapie   Neemt u gerust contact met mij op als u meer informatie wilt. Zie contactpagina. In bepaalde gevallen kan u gevraagd worden eerst uw huisarts te bezoeken voor advies of beoordeling. Behandeling bij Yentl care vervangt nooit een medische consult en kan uitsluitend ter ondersteuning of als aanvulling dienen.
Logotype
                      Behandelingen
                                                                                                                                                                                                     bel voor info of afspraak: 0623-091929
Yentl care Behandelingen